Omakotitalon remontointi

Omakotitalon remontissa uudistettiin koko keittiö.

Jääkaappipakastin siirrettiin keittiönurkkauksesta toiselle seinälle. Näin saatiin enemmän pöytätilaa keittotason vasemmalle puolelle.

Keittiön sisääntuloa levennettiin suunnittelemalla oikealla seinustalla olevat kaapit kapeammiksi.

Myös valaistukseen kiinnitettiin erityistä huomiota. Kaapistojen päälle lisättiin epäsuoraa valoa tunnelman luojaksi.

Valkoisten kaapistojen ja leveämmän sisääntulon ansiosta keittiöstä tuli avara ja raikas kokonaisuus!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s